Eftertragtet kvarter med eksklusiv historie

Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og nogle af de mest eftertragtede adresser finder man på Rosenvængets Alle.

Københavns første villakvarter
Rosenvængets Alle har en ganske særlig status med en historie, der fører helt tilbage til 1850’erne. Gaden blev nemlig Københavns første villakvarter, da velhavende københavnere begyndte at opføre storslåede familiehuse i området. Senere blev villaerne suppleret af smukke herskabsejendomme – og Rosenvængets Alle 20 er en af disse.

200 meter til Østerbrogade
Rosenvængets Alle er en fredelig gade, og det mærkes næsten ikke, at man kun er få minutters gang fra Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Der finder man bl.a. bydelens bedste shopping, ligesom at cafeer og spisesteder ligger som perler på en snor.
 
Tæt på Søerne og Fælledparken
Østerbro er kendt for det pulserende storbyliv, men også for de kæmpe friluftsområder, der præger bydelen. Og i Rosenvængets Alle bor man tæt på de største og mest populære. F.eks. ligger Søerne lige på den anden side af Østerbrogade – og går man lidt til højre, finder man Fælledparken med hektar efter hektar af grønne arealer.

Beliggenhed

1
2
3
4
5
6
1

Rosenvængets Allé 20

2

Østerbrogade

3

Trianglen

4

Fælledparken

5

Rigshospitalet

6

Nørreport St.

© Copyright - Rosenvængets Alle 20 / design: dbyk.dk